"ЧИМ РАНІШЕ ВИ ЦЕ ЗРОЗУМІЄТЕ, ТИМ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ ЗМОЖЕТЕ ЗАРОБИТИ" - Александр Гончаров

"ЧИМ РАНІШЕ ВИ ЦЕ ЗРОЗУМІЄТЕ, ТИМ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ ЗМОЖЕТЕ ЗАРОБИТИ" - Александр Гончаров

Криптовалюти та цифрова гривня - це нове майбутнє, що безпосередньо впливає на кратне зростання вашого капіталу. З криптовалютою – як із першим смартфоном: на початку здавалося складним, а через пару днів – вже жити не можеш без нових функцій. Також добре пам'ятаю, як вперше у 1995 році на Стамбульській фондовій біржі отримав від американського партнера його електронну адресу та моє захоплення(!) від успішно переданого за кілька секунд повідомлення до Чикаго.

На жаль, як і багато моїх колег, теж особисто відкладав старт на крипторинку через те, що боявся не розібратися. А коли таки розібрався, мене навіть злість взяла – наскільки все було просто насправді. Втратив лише час та гроші.

А зараз все ще простіше. Наприклад, навіть у Telegram вже вбудували гаманець, де можна купити/продати криптовалюту в пару кліків. Через таку доступність технологій, аналітики «Bank of America» розрахували, що капіталізація ринку криптовалют найближчим часом збільшиться мінімум у 7 разів! Думаю, виросте більше - у 10-15 разів! Насамперед тому, що молодь віддає перевагу цифровим валютам. До речі, за статистикою вже зараз у їхніх фінансових портфелях 15% криптовалют, тоді як у нашого старшого покоління – лише 2%.

Ну, і вважаю, наприклад, що у децентралізованих фінансах (DeFi) у криптоіндустрії зараз є такі можливості, яких немає у банках. Друзі, ну хоча б напишіть у коментарях, де можна зараз вкласти грн і щомісяця (!) отримувати дохід у двозначній цифрі?! Ще й із захистом від падіння курсу гривні. Чи є такі банки? А у DeFi це реально.

Тому все частіше бачу молодих хлопців, які зробили статки на крипті.

І найголовніше, що я зрозумів за 30 років роботи на фондовому ринку – це те, що будь-який ринок завжди виносить слабких, даючи можливість заробити сильним та розумним.