"Зеленський вважає, що за атакою на Єрмака стоїть насамперед РФ" - Олег Шарп

"Зеленський вважає, що за атакою на Єрмака стоїть насамперед РФ" - Олег Шарп

Зеленський прокоментував звинувачення, які лунають у західних ЗМІ на адресу голови свого Офісу Єрмака.

Він вважає, що критика Єрмака є спробою вдарити по президентові.

"Єрмак потужний менеджер у моїй команді. Я його поважаю за результат, він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання", - заявив президент в інтерв'ю Bloomberg.

Зеленський вважає, що за атакою на Єрмака стоїть насамперед РФ.

Хочу лише зазначити, що все навпаки. Жодного разу не було нападок на Єрмака з боку Ерефії - там повна інформаційна тиша стосовно цього сірого кардинала. А от західна преса згадане питання підіймає постійно - проте, Володимир Олександрович воліє цього не помічати.

Зеленський мріяв піти з політики після впевненої перемоги у війні, але зараз це малореалістично, заявили виданню РБК-Україна джерела в оточенні президента.

«У нинішніх умовах абсолютна перемога України неможлива без появи якогось чорного лебедя глобального масштабу. А це дуже хиткій фундамент для будь-яких політичних розрахунків», - пише видання.

А тому президент у своєму рішенні йти чи ні на вибори спиратиметься на те, як народ сприйме формат закінчення війни.

"Якщо більшість вважатиме, що ми програли, і Зеленський у цьому винен - ​​він не піде на вибори президента після війни. Він точно не буде, як Порошенко чи тим паче Ющенко, - йти на вибори, щоб набрати 5- 10% голосів. І в 2019 році не пішов би, якби ще до старту не було базового рейтингу. каже джерело.

Тягне руку, щоб уточнити. Тобто, виграємо війну - піде на вибори, програємо - не піде?

Друже президенте! Якщо війна буде програна, то головним винуватцем цього стане Верховний Головнокомандувач. Який до цієї війни не підготувався, а навпаки, створив низку умов для того, щоб ворог миттєво захопив Південь України. Поставив керувати силовими відомствами всіляких баканових, які допустили вербовку в своїх підрозділах сотень російських агентів. Згортав ракетні програми і проводив скорочення в ЗСУ.

Так що не вийде у цьому випадку просто піти з посади і відмовитись від другого терміну. Не судять лише переможців, а у поразки завжди є конкретні імена. І першим серед них буде ваше, Володимире Олександровичу.