"Узріть новину" - Павло Бондаренко

"Узріть новину" - Павло Бондаренко

хвв погрожує НАТО війною за дозвіл Україні бити по РФ за допомогою західної зброї.

Тут питання: у діда стареча деменція чи він блефує. За першим варіантом - то до людей в білих халатах. Варіант другий. Цей блеф спрацював би років три тому. Коли всі були зачаровані розкрученою накачаною баблом московськю пропагандою дутою могутністю країни 404.

Зараз, коли увесь світ бачить те, як українці, маючи 2-3% від зброї НАТО (причому не найсучаснішої) множать на нуль "другу армію світу" це виглядає смішно. Якщо в москві така істерика щодо постачання Україні десятка F-16, то що вона робитиме з тисячею F-16, а потім ще й з тисячею F-35 не рахуючи іншого добра? І це лише від США, не рахуючи інших союзників по НАТО.

Дід може скільки завгодно надувати щоки до реактивної струї з протлежного кінця організму, але всім давно зрозуміло: ніхто його вже не боїться. А якщо бояться - то це до вологих мрій діда.

Таємниця питання чому на Заході не хочуть швидкого лавинного обвалу країни 404 полягає не у військовому плані, а економічному і політичному. Нікому не потрібно зіткнутися з крахом такої велетенської держави, яка безумовно вплине на увесь світ. І нікому не посміхається отримати нові мільйони біженців, озвірілих від кремлівської пропаганди.

Тому демонтаж бабуїностану відбуватиметься поступово і не один рік. Навіть, може, і не десяток. Але результат буде той самий...