"Ядерна загроза Росії" - Олег Шарп

"Ядерна загроза Росії" - Олег Шарп

Рада безпеки росії обговорювала варіанти відповіді на застосування проти неї західної високоточної зброї великої дальності.

«Мова не йшла про застосування ядерної зброї; обговорювалися заходи щодо стримування західних країн. Йдеться як про активні заходи стримування, так і політико-пропагандистські дії» (цитата).

Ага, …активні заходи стримування та політико-пропагандистські дії. Це знову Мєдвєдєва виведуть із запою, він настрочить пару постів про «підступних англо-саксів», а чахлик невмирущий намалює коричневі лінії між Саратовом та Ханти-Мансійськом?

Любі очільники Білого дому та Капітолію! Невже ви не бачите, що кремлівські старці відверто блефують зі своїми погрозами?

Ніхто з них не готовий внаслідок ядерної «отвєткі» втратити свої вілли, статки, онуків та коханок. Алінка ж фаберже відріже та лисину окропом заполірує своєму плюгавому кащею, якщо дізнається, що дід щось самовбивче замутив.

А якщо серйозно, військові експерти вважають, що можливості маневру для Росії серйозно звузилися порівняно з 2022 роком. І ядерна загроза Росії на Заході не сприймається всерйоз з огляду на те, що НАТО має робочий варіант відповіді на застосування ерефією тактичної ядерної зброї. Путін втратив ефект ЯЗ – частота обіцянок перевершила реальні можливості Кремля.