"Проблема в тім, що цього разу ціна провалу значно вища ніж рік тому" - Юрій Ніколов

"Проблема в тім, що цього разу ціна провалу значно вища ніж рік тому" - Юрій Ніколов

Цей скрін - тест на уважність)) І саме він пояснює, чому я скептичний стосовно сьогоднішніх рішень Зеленського по мсечкам і прокуворам.

Рік тому Зеленський після серії скандалів вже збирав РНБОУ з приводу корупції в ВЛК. І там теж порішали - уволить, цифровізувати, реформувати. Але чи було хоч щось зроблено? Ну от справді - що було зроблено клерками Зеленського після того як Зеленський підписав указ і переключився на інші задачі?

Отож.

Тому уважно. Зеленський не наказав ліквідувати МСЕК. Він наказав клеркам розробити необхідні накази для цього. А чи зроблять? Буде видно потім. Ну і взагалі - а навіщо ліквідовувати МСЕК? Воно виконувало важливу функцію по присвоєнню інвалідності. Тепер не буде кому цього робить? Чи це розвал однієї структури для заміни нової з новими кадрами без покарання попередників, щоб нові не боялись робити ту ж хуйню, що і в мсечці? На вході в комісії просто переобілетять лікарів? Посадять в тюрму за незаконне збагачення батька радника президента Власюка з вінницької мсечки з 13 квартирами і чотирма теслами? Міністр охорони здоров'я теж нічого не бачив в своїй вертикалі? Чому його не звільняють як генпрокурора?

І я проти звільнення Генпрокурора за власним бажанням президента. Бо це дозвіл втекти від відповідальності. Нєфіг. Назад на галєри розхльобувати. Виправляти. А не тікать на пенсію. Шукати нових прокурорів замість інвалідних блядєй.

І за провал минулорічного рішення щодо цифровізації ВЛК теж має бути окремий розбор польотів (чи їх відсутності) в вертикалі Генштабу.

Кароч. Тут багато що можна розводити. Але проблема в тім, що цього разу ціна провалу значно вища ніж рік тому. На фронті все гірше. В тилу все менше. Путєн готується валить нас ракетами і новим фронтом. Якщо не вирішити проблеми з обороноздатністю, то нового президента України зватимуть не Володимир, а Владімір.

Це не кіно.