"Зеленський, МСЕК і упирятня" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Зеленський, МСЕК і упирятня" - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Президент повернувся із гарячого європейського турне. Мінімум тричі йому довелось спростовувати, що Україна не планує робити ядерну зброю. Бо ж якраз впритул у газету Bild дав відповідний коментар анонім-мамкин ядерник, який розказав, що «2-3 тижні і буде бомба». Як його підписали — чиновник, що займається закупівлею зброєю.

Сказати таке на аудиторію німців — які і так перелякані та зашугані після Другої світової — та ще й з амебним Шольцом на чолі — таке собі рішення.

У Брюсселі президента питали про корупцію. І міністр оборони Нідерландів прямо сказав, що без подолання корупції в НАТО зась. З огляду, що нинішній генсек альянсу — колишній багаторічний премʼєр цієї держави і дуже популярний державник Рютте — це досить серйозно.

Удома Зеленського чекав холодний душ із грона прокурорів, які оформили собі липові інвалідності. І скандал з регіональною депутаткою СН — очільницею Хмельницького МСЕК Тетяною Крупою. Саме її кейс запустив ефект доміно. І ось уже виявляється, що синочку вінницького лікаря МСЕК президент поставив у серпні на головного по санкціях проти РФ. А СБУ кілька років не бачило російські паспорти в родині Миколаївської очільниці МСЕК.

Прокурор Костін бігає на ефірах і виявилось, що липових інвалідів у прокурорських погонах уже не 51, а 61.

До якої ручки треба було довести прокуратуру, якби її не пинала кожна собака?

Хто такий Костін?

Коли його ставили на посаду в 2022 — його прямо називали другом Єрмака, якого саме друг і записав у список. Успішного мужчину навіть впихували в трьохсторонню контактну групу, аби красиво нас мирити з РФ у 2020.

Зараз Костін головний спікер щодо воєнних злочинів РФ в Україні. Упевнена, що з цими липовими інвалідами його тези і доводи будуть піддавати сумніву. Особливо, якщо липовий інвалід десь збирав докази цих самих злочинів.

Синочка вінницького лікаря МСЕК — дуже схожий на персонажа Футурами Кіфа Гумкало — головний речник з приводу санкцій проти РФ. Постійно вимагає щось у Заходу і вчить, як правильно рахувати гроші. Після скандалу з успішністю сімʼї — його слова теж будуть піддавати сумніву.

І нарешті про СБУ. У новині про миколаївську мсешницю чорним по білому сказано, що любимий син корупціонерки за кілька тижні до повномасштабного вторгнення зробив російський паспорт в Одесі. Питання, де було СБУ і скільки ще таких паспортів було зроблено нашими упирями, що скоро тут буде Росія? Чи Баканову було гуд, з огляду, що його жінка теж із боліт?

Всі ці проблеми точно не вирішить засідання РНБО. Це про якість управління, всеосяжну владу Єрмаку і витягування у публічний простір осіб, чия риторика про моральність та нарізання завдань західним партнерів буде вщент розбита аргументами про МСЕК та інвалідів у погонах.

Подібні історії то масло на душу тих цинічних західних урядовців, які шукають пояснення чому не треба помагати Україні. Бо в нас корупція, ниточки якої ведуть на самий Олімп до двох діонісів.